Autor Sanitat
30 Abril 2015 a 10:30

Els CAP de Rubí acolliran una exposició sobre drogues

L’objectiu és conscienciar als adults sobre el seu consum

CAP // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

CAP // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament portarà als Centres d’Atenció Primària (CAP) de Rubí l’exposició de conscienciació sobre el consum de drogues Entre nosaltres, cedida per l’associació Promoció i Desenvolupament Social (PDS), que compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La mostra, que aborda aspectes relacionats amb les drogues i el seu consum des de diferents contextos del món dels adults es podrà veure a partir del dilluns 4 de maig al CAP Sant Genís i després passarà per l’Anton de Borja i el Mútua. D’aquesta manera s’evidencia que el problema amb les drogues, ja sigui amb l’alcohol, cànnabis, cocaïna i psicofàrmacs, no és un problema que afecti exclusivament els joves.

Entre nosaltres 

L’exposició informa a través de deu plafons dissenyats com a grans vinyetes sobre els riscos de consumir drogues, de banalitzar certs comportaments, d’automedicar-se i de tenir un excés de confiança, entre d’altres.  D’altra banda la ostra també ajuda ajuda a valorar el propi consum i orienta sobre els recursos disponibles en cas de patir un problema amb l’alcohol o amb una altra substància.

Es podrà visitar al CAP Sant Genís entre el 4 i l’11 de maig; al CAP Anton de Borja, del 13 al 19 de maig; i al CAP Mútua, del 21 al 29 de maig.

Switch to mobile version