Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Abril 2015 a 08:00

El parc de Ca n’Oriol

Parc de Ca n'Oriol // Foto: Marta Casas

Parc de Ca n’Oriol // Foto: Marta Casas

El Parc de Ca n’Oriol és un dels paratges naturals de Rubí, ubicat en un dels barris més habitats i més dinàmics socialment de la ciutat. Rep el nom de la casa pairal ubicada prop del parc, pertanyent als Oriols des del segle XIV.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version