Autor Waterpolo
19 Abril 2015 a 13:30

El CN Rubí torna a estar a la Divisió d’Honor

L’equip ha tingut bons resultats durant aquesta temporada

CN Rubí // Imatge cedida pel Club Natació Rubí

CN Rubí // Imatge cedida pel Club Natació Rubí

El CN Rubí es va tornar a proclamar ahir a la tarda campió de la Primera Divisió masculina, ascendint de categoria fins a la màxima del waterpolo; la Divisió d’Honor. L’equip masculí d’Antoni Aguilar i Dani Gómez va aconseguir el seu objectiu després d’una bona temporada.

Els rubinencs van guanyar al CN Molins per 4 a 9 i van aconseguir els tres punts necessaris per arribar a la primera posició, superant al Tenerife Echeyde, al Sevilla i al Sant Feliu, que es es disputaran la plaça de promoció.

El partit no va ser difícil pels d’Aguilar, que ja guanyaven per 1-5 al descans. El CN waterpolo Rubí ha guanyat 15 partits, n’ha empatat 5 i n’ha perdut només 1 dels 21 partits jugats durant la temporada.

Switch to mobile version