Autor Ensenyament
30 Abril 2015 a 12:00

El 4 de maig s’obre el període per sol•licitar els ajuts de menjador escolar

El tràmit s’ha de fer presencialment abans del 15 de maig

Ajuts menjador // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

Ajuts menjador // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

El proper dilluns 4 de maig s’obrirà el període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al curs 2015-2016 que atorga el Consell Comarcal per delegació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Poden demanar aquests ajuts les famílies amb alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria, ja siguin de centres públics o concertats.

Els interessats han de descarregar la corresponent sol·licitud des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on trobaran detallada tota la documentació que han d’aportar juntament amb l’imprès. El tràmit s’haurà de fer presencialment fins al 15 de maig a l’oficina de Serveis Socials del Sector 2, ubicada a la Rambleta Joan Miró, s/n (davant l’edifici de Rubí Desenvolupament). El seu horari d’atenció al públic és, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h; i els dilluns i dimecres, de 16 a 18 h.

La resolució dels ajuts es donarà a conèixer a través dels centres escolars un cop començat el nou curs.

A l’anterior convocatòria d’ajuts de menjador escolar es van registrar un total de 1.389 sol·licituds enfront de les 961 de la convocatòria anterior. La Generalitat, a través del Consell Comarcal, va resoldre l’atorgament de beques del 100% del preu públic del servei a 85 infants i del 50% a uns altres 919.

Switch to mobile version