Autor Triatló - Duatló
22 Abril 2015 a 17:00

Bon inici de temporada pels triatletes del CN Rubí

Manolo González torna a la competició aquest diumenge

Imatge cedida pel CN Rubí

Imatge cedida pel CN Rubí

Bon inici de temporada de triatlons per al Club Natació Rubí. Cinc triatletes del club van participar a la triatló de distància mitja ironman de L’Ametlla del Vallès: José Antonio VázquezLluís García, Toni Venteo, José Luis LópezJosé Méndez, que van finalitzar una prova, molt marcada pel fort vent que va acompanyar els participants al llarg dels 90 km de ciclisme, i que va fer que la dificultat augmentés.

Aquest diumenge 26 d’abril, l’activitat continua a la Triatló sprint de Blanes, i amb el Triatló doble olímpic de les Terres de l’Ebre. Aquesta segona prova suposarà el retorn a les triatlons de l’atleta rubinenc Manolo González després de participar al Campionat del Món Ironman de Hawaï el passat mes d’octubre.

Switch to mobile version