Autor Societat
25 Març 2015 a 11:15

Un rubinenc entre les víctimes de l’avió sinistrat ahir als Alps francesos

En total hi va haver 150 víctimes mortals

Ajuntament de Rubí

Ajuntament de Rubí // Foto. Sergi Colomer

Ahir al matí, un avió que feia la ruta Barcelona – Düsseldorf, un Airbus A320 de la companyia alemanya Germanwings, es va estavellar als Alps francesos, per causes que encara es desconeixen, provocant 150 víctimes mortals, 144 passatgers i 6 tripulants. Entre les víctimes hi havia 45 persones de nacionalitat espanyola.

Entre les víctimes de l’accident hi havia dos treballadors de l’empresa Desigual, un dels quals era rubinenc. L’Ajuntament de Rubí ha convocat un minut de silenci a la plaça de Pere Aguilera a les 12.00h; i ha anunciat la suspensió de tots els actes institucionals en senyal de dol.

Switch to mobile version