Autor Esports
24 Març 2015 a 16:30

Tres podis per al Club Arquers de Rubí a la III Indoor de la Vall de Llierca

Els arquers rubinencs estan tenint un gran any

Imatge cedida pel Club Arqueros de Rubí

Imatge cedida pel Club Arqueros de Rubí

El diumenge 22 de març, cinc membres del Club Arquers de Rubí va participar al III Indoor de la Vall de Llierca en modalitat IFAA, a la localitat de Argelaguer. Els arquers rubinencs van aconseguir molt bons resultats, en fer-se amb tres pòdiums.

Aleix Lobato i Àlex Flor van aconseguir la primera plaça en la modalitat Freestyle Unlimited en les categories cadet i júnior respectivament. Tots dos, a més, ocupen la primera posició en la lliga de les seves respectives categories. César Flor va aconseguir la segona posició en la classificació de Freestyle Unlimited en la categoria sènior, mateixa posició que ocupa  ala lliga.

Els altes dos participants, José Nieto i Francesc Giró, ocupen la tercera i la setena plaça en la lliga de Freestyle Unlimited sènior, respectivament.

Amb aquests resultats, el Club Arquers de Rubí demostra, una setmana més, el gran any que estan tenint els arquers, i més tenint en compte que és el primer any que aquests cinc competeixen.

Switch to mobile version