Autor Entitats
1 Març 2015 a 14:00

Solvia amplia l’oferta d’immobles de la Sareb

Pretén millorar la qualitat del servei i l’acceleració de la comercialització

Solvia amplia l'oferta d'immobles de la Sareb // Imatge del web de Solvia

Solvia amplia l’oferta d’immobles de la Sareb // Imatge del web de Solvia

L’empresa immobiliària Solvia ha concretat la migració de la cartera d’actius procedent de Banco CEISS, després que la Sareb adjudiques la gestió d’aquesta cartera, en el projecte Ibero, amb 42.900 actius per un valor de 7.000 milions d’euros. La cartera està formada pels préstecs i immobles de Bankia, Banco Gallego i Banco CEISS.

Aquesta operació implica el traspàs a Solvia dels serveis d’administració, gestió i comercialització d’actius immobiliaris, fins ara gestionats per Banco CEISS. Així, es permetrà la incorporació dels actius en els sistemes i processos comercials de Solvia, com una plataforma per accelerar-ne la comercialització, un dels àmbits destacats per la Sareb alhora de l’adjudicació. En el passat 2014, el lideratge de Solvia en vendes se sustentava en l’excel·lència comercial i operativa, i en la imatge de marca consolidada i apreciada en el mercat.

D’aquesta manera, Solvia es converteix en el primer servicer que valora la gestió dels immobles i préstecs, adjudicats per la Sareb a diferents plataformes. Els immobles i préstecs es divideixen es componen de tres carteres, depenen el seu origen. De Banco CEISS s’incorporen 7.000, de Banco Gallego uns 550 immobles i préstecs, i la resta de Bankia, que es produirà en els mesos vinents.

Els processos d’integració es van iniciar al gener del 2015. Per Solvia Immobiliària, el servicing a la Sareb és molt més que la transformació i millora de determinades característiques del servei. En el pla operatiu veu duplicada la seva grandària, i el fet d’incorporar un nou client emblemàtic per la visibilitat i projecció de la Sareb, això aprofundeix el propi desenvolupament com a servicer de referència en el mercat espanyol.

Switch to mobile version