Autor Cultura
25 Març 2015 a 14:00

Més de 500 alumnes assistiran a la representació de l’obra No em ratllis!!!

Una obra pensada per fer reflexionar sobre el consum de drogues

Una escena de "No em ratllis!!!"

Una escena de “No em ratllis!!!” // Imatge del web rubi.cat

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí ha programat per aquest dimecres 25 de març i per dijous 26 l’obra teatral No em ratllis!!! Una obra pensada per fer reflexionar els joves sobre el consum de drogues i les conseqüències que se’n deriven. La representació, a càrrec de la companyia Teatracció, tindrà lloc al Teatre Municipal La Sala en diferents sessions.

S’estima que un total de 511 alumnes de 3r d’ESO dels col·legis Regina Carmeli i Balmes i dels instituts La SerretaDuc de MontblancTorrent dels Alous i L’Estatut assistiran a les representacions.

L’obra No em ratllis!!!, tracta sobre el consum de diverses drogues, així com les conductes de risc associades a la conducció i accidents de trànsit, relacions sexuals sense protecció, mal caràcter, etc. Estarà representada per tres actors i es divideix en dues parts. D’una banda, un espectacle teatral en què es plasmen les vivències, els pensaments i els records de tres joves en el moment que es plantegen què fer en el seu temps lliure. I d’altra banda, un debat posterior en què el públic és convidat a participar. A la finalització de l’obra, tant els educadors com els alumnes rebran material didàctic amb recursos per reflexionar sobre el consum de drogues.

Els continguts artístics i tècnics de l’obra No em ratllis!!! es revisen periòdicament. L’equip d’actors encarregat de les representacions rep, regularment, una formació específica a càrrec d’especialistes de l’entitat ABD – Energy Control i de la Subdirecció General de Drogodependències del Departament de Salut.

Switch to mobile version