Autor Waterpolo
5 Març 2015 a 12:00

L’equip femení de waterpolo del CN Rubí perd davant el CN Sabadell, actual campió d’Europa

David Carrasco participa al Campionat d’Espanya de Natació

CN Rubí de waterpolo femení // Imatge cedida pel CN Rubí

CN Rubí de waterpolo femení // Imatge cedida pel CN Rubí

L’equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí es va enfrontar el passat dissabte a l’actual campió d’Europa i de la darrera edició de la Copa de la Reina, el CN Sabadell, que va acabar amb un resultat de 19 a 8 per a les sabadellenques.

Per la seva banda, els nois de Nin Aguilar van descansar el dissabte, per la celebració de la Copa del Rei. El sènior B masculí va aconseguir una victòria sobre el CWP U. Autònoma per 6 gols a 9; mentre que el Juvenil femení va caure derrotat contra el juvenil del CN Sabadell per 3 a 16. Els equips Infantil masculí, Infantil femení i Aleví A, per la seva banda, van aconseguir guanyar els seus partits davant el CN Mataró (7-6), el CN Sant Feliu (14-9) i el CN Martorell (11-1).

Pel què fa a la natació, el cap de setmana passat es va disputar a la ciutat de Cadis el Campionat d’Espanya de Natació en categories Júnior i Infantil. David Carrasco va obtenir un 26è lloc en la prova dels 200m papallona en la categoria Júnior.

Aquest dissabte, l’equip absolut masculí es desplaçarà a Madrid per jugar davant el CN La Latina, i mirar d’aconseguir una nova victòria que els permeti continuar líders en la classificació, mentre que les noies jugaran a Can Rosés, a les 19.45h, davant el EW Zaragoza.

Switch to mobile version