Autor Societat
2 Març 2015 a 14:00

L’Ajuntament i la Policia Local organitzen un taller d’autoprotecció per a dones

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones

taller autoproteccio

Taller d’autoprotecció // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Dins del programa d’activitats preparat per l’Ajuntament de Rubí durant aquest mes de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones, destaca un taller d’autoprotecció i defensa personal per a dones organitzat per la regidoria d’Emancipació Juvenil i Polítiques d’Igualtat i la Policia Local de Rubí i que es durà a terme els dies 10, 12, 17, 19 i 24 de març al Centre Cívic del Pinar: La Cruïlla.

Per a participar en aquestes sessions gratuïtes cal adreçar-se al servei de Joventut i Dona, ubicat a l’edifici Rubí+D, o bé a les dependències de la Policia Local.  No cal ni tenir coneixements previs ni estar en un gran estat de forma, només s’ha de ser dona i tenir més de 18 anys.

L’objectiu d’aquest taller és mostrar a les dones que es puguin trobar en situacions d’agressió física o verbal les diferents tècniques de defensa personal, així com saber què fer per intentar evitar ser seleccionades com a víctimes.

La primera sessió tindrà un caràcter teòric i servirà per explicar, entre d’altres coses, com funciona el cervell enfront d’una amenaça, quines són les principals pautes de prevenció o quines armes o objectes es poden utilitzar per defensar-se.

En la resta de sessions, agents de la Policia Local ensenyaran a les assistentes mitjançant consells bàsics i exercicis pràctics com aprofitar l’agressivitat del seu oponent i els seus punts dèbils per defensar-se, o com treure profit de les pròpies condicions físiques i psíquiques.

Switch to mobile version