Autor Futbol sala
3 Març 2015 a 17:30

Gran victòria de l’Esportiu Rubí FS femení davant el CN Caldes (8-0)

Doblet d’Arantxa i de Bet

Imatge de la web del CE Rubí FS

Imatge de la web del CE Rubí FS

Les noies de l’Esportiu Rubí FS femení van disputar un partit molt seriós davant del CN Caldes, en què van aconseguir una àmplia victòria, per 8 gols a 0.

Les de Manel Cintes van tenir la possessió del partit des del primer minut, amb unes possessions llargues i un joc molt dinàmic. Només havien passat 63 segons quan Domi, després d’un passi d’Arantxa, i només 3 minuts després, ella mateixa va marcar el 2 a 0 després de retallar dues vegades davant la mateixa defensora. Nona va anotar dos gols seguits, el primer després d’una paret amb Marina, i el segon després de desfer-se de dues defenses. Abans d’arribar al descans, la benjamina de l’equip, Paula, va anotar el 5 a 0.

A la represa, les visitants van pujar una mica la línia de pressió, però no els va servir de gaire perquè només van disposar de dues ocasions que Mar va aturar en una molt bona actuació. Passats 6 minuts de la segona part, Arantxa va marcar novament, a passi de Nona.

A manca de deu minuts del final del partit, va arribar una de les jugades del partit: després de regatejar una defensora a la banda, Alba va realitzar una vaselina de molta qualitat, que es va estavellar contra el travesser, i Bet va aprofitar el rebot per marcar. La mateixa Bet seria l’encarregada de tancar el marcador, després de robar la pilota a mitja pista i batre la portera rival en un u contra u.

Switch to mobile version