Autor Waterpolo
31 Març 2015 a 12:00

Gran empat del CN Rubí masculí a Tenerife

Els rubinencs es mantenen líders de Primera Nacional

CN Rubí masculí

Intens partit el que va jugar el CN Rubí a Tenerife // Imatge cedida pel CN Rubí

TENERIFE ECHEYDE 6-6 CN RUBÍ

El CN Rubí va obtenir un empat que sap a victòria a la piscina del segon classificat, el Tenerife Echeyde. L’equip de Can Rosés va tornar de les Canàries amb un 6-6 després d’un partit molt patit i disputat, doncs fins la botzina final no es va decidir. Gràcies a un gol de David Carrasco en el darrer llançament els rubinencs conserven el liderat de la Primera Nacional amb dos punts d’avantatge sobre el conjunt chicharrero.

Tenia el Rubí un compromís difícil. Segon classificat, a domicili i amb un públic entregat fins el final. Amb tot, van competir com l’equip que són (el millor de la lliga) i la batalla que es va viure a l’aigua va ser èpica i emocionant. El matx va ser molt igualat durant la primera meitat i el tercer quart, però al darrer el Tenerife es va escapar amb un gol d’avantatge a falta de dos minuts. Un gol que, per fortuna rubinenca, no van saber mantenir ja que van defensar malament la darrera jugada i van encaixar l’empat quan sonava la botzina final. L’eufòria es va desfermar en el sí de l’equip català mentre que els canaris es van quedar glaçats.

Ara el CN Rubí descansarà i no reprendrà la competició fins el proper 11 d’abril. Després de setmana santa rebran a Can Rosés al WP Turia, el quart per la cua. Queden tres jornades per assegurar el campionat i ascens de categoria, una fita que seria històrica pel club.

Switch to mobile version