Autor Esports
3 Març 2015 a 14:00

Els Arquers de Rubí es pengen tres medalles a la segona tirada de la Lliga Catalana Bowhunting

La pedrera del club mostra un gran nivell

El Club Arquers Rubí es penja 3 medalles a Dosrius // Imatge cedida pel Club Arquers Rubí

El Club Arquers Rubí es penja 3 medalles a Dosrius // Imatge cedida pel Club Arquers Rubí

El diumenge dia 1 de març, nou membres del Club Arqueros de Rubí es van desplaçar a la localitat de Dosrius, per tal de participar en la segona tirada de la lliga IFAA Catalana Bowhunting, que es va celebrar a les instal·lacions del Club Arquers Dosrius.

Malgrat no aconseguir el mateix nombre de medalles que en la primera tirada, que van ser sis, els Arquers se’n van penjar tres, cosa que és tot un èxit atès el gran nivell dels participants d’aquesta competició.

Cal destacar que les tres medalles les van aconseguir els arquers més joves del club, cosa que demostra el gran nivell de la pedrera del Club rubinenc, augurant un bon futur per a aquest.

Els medallistes van ser Aleix Lobato, que va obtenir la primera posició en la categoria cadet en Freestyle Unlimited, mentre que Àlex Mora va ser el primer en la categoria júnior. En Longbow masculí de menors de 14 anys, l’arquer Albert “Tete” Borrull Lucena va obtenir la primera posició.

Switch to mobile version