Autor Hockey patins
19 Març 2015 a 17:00

El Rubí Cent Patins aleví es proclama campió nacional

Aconsegueix el títol en un cap de setmana un pèl accidentat

Cent patins femení

El senior femení del Rubñi Cent Patins rep el trofeu de campiones de lliga de la temporada 2013/2014 // Foto: Jordi Fontanals

Dia històric per l’hoquei línia de base del Rubí Cent Patins. El seu equip aleví es va proclamar campió d’Espanya després de derrotar a l’Alas Sagunto i al CPILC Orpesa a les dues últimes jornades de competició. Això sí, el partit pel títol es va haver de suspendre ja que la pluja va deixar impracticable la pista Francesc Calvo i va haver de jugar-se a Castellbisbal. La climatologia, a més de suspendre el matx del jove equip vallesà, també va ajornar l’encontre de la Liga Élite masculina entre el senior del Cent Patins i l’Espanya de Mallorca. És per aquest motiu que el cap de setmana va ser una mica accidentat.

Amb tot, res va impedir que els de Rubí es proclaméssin campions de la competició amb una certa superioritat sobre els de Castelló. El resultat final va ser de 3-1 i els vallesans van encarrilar-lo ben aviat sense deixar marge al CPILC per la reacció. Al acabar el partit els jugadors van rebre el títol de campions de mans del president de la Federació Espanyola de Patinatge (FEP), Carmelo Paniagua.

Final de les competicions senior

D’altra banda, els senior masculí i femení del Cent Patins van posar punt i final a les seves respectives temporades regulars. En dos partits intrascendents els nois van superar a dos equips que, igual que ells, jugaran playoff pel títol. Primer van guanyar a l’Espanya de Mallorca (5-4) i després al Valladolid per un contundent 8-2. Els rubinencs acaben la lliga segons a dos punts dels balears.

Al seu torn, les noies van finalitzar la lliga com a lideresses destacades amb dos partits. Primer van caure contra el Panteras de Valladolid per 0-1 i després van empatar amb el Tres Cantos madrileny 5-5. Val a dir que l’equip femení del Cent Patins va rebre el trofeu que l’acredita com a campiones nacionals de la passada temporada. Els nois, que també van ser-ho, van rebre el mateix reconeixement.

Switch to mobile version