Autor Societat
27 Març 2015 a 15:00

El Consell Consultiu de la Gent Gran ha visitat les noves instal·lacions de la Creu Roja a Rubí

Les visites a diversos centres són habituals en el sí del consell

Imatge de la visita a les instal·lacions // Imatge de la web de l'Ajuntament de Rubí

Imatge de la visita a les instal·lacions // Imatge de la web de l’Ajuntament de Rubí

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran han visitat aquest matí les noves instal·lacions de la Creu Roja a Rubí, situades al carrer Primer de Maig, 43. La possibilitat de conèixer aquest local va sorgir durant la darrera sessió del consell, en què representants de la Creu Roja van explicar el seu projecte i van convidar els presents a visitar-los per veure in situ el treball que desenvolupen.

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un dels espais que impulsa l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’articular la participació de la ciutadania i les entitats en la formulació i millora de diverses polítiques locals, i està integrat per una quinzena de persones, entre representants d’entitat i membres a títol personal. Entre els col·lectius que en formen part hi ha des d’entitats culturals a associacions de veïns o agrupacions de persones grans.

Les reunions del consell tenen una periodicitat mensual, i aborden temes proposats pels propis membres o pels serveis tècnics de l’Ajuntament, sempre amb la gent gran com a protagonista. Les visites a les diverses residències per a la tercera edat i a altres serveis que donen suport a aquest col·lectiu, com ara els Mossos d’Esquadra o el Servei Municipal de Mediació Ciutadana, són habituals en el sí d’aquest consell.

Switch to mobile version