Autor Hockey patins
30 Març 2015 a 11:00

El Cent Patins Aleví es proclama campió de Catalunya

El Prebanjamí ha quedat en quarta posició

L'Aleví i el PreBenjamí del Cent Patins // Imatge cedida pel Cent Patins

L’Aleví i el Prebenjamí del Cent Patins // Imatge cedida pel Cent Patins

Cent Patins Aleví A 7 – Tucans Asme 2 (semifinal)

Cent Patins Aleví A 4 – CHL Jujol 2 (final)

El Cent Patins Aleví s’ha proclamat campió de Catalunya al Play Off de la Lliga Catalana que s’ha disputat aquest cap de setmana a Sant Joan Despí. A més, l’equip prebenjamí ha quedat en quarta posició.

L’Aleví A s’havia classificat en primer lloc en la fase regular. Dissabte al mati es va enfrontar en semifinals al Tucans Asme. Els rubinencs van mantenir un atac constant a la porteria rival, tancant el Tucans al seu propi camp. El resultat final, 7-2, reflecteix el bon joc de l’equip.

A la final es van enfrontar al CHL Jujol. Els dos equips van mantenir un molt bon nivell, i el partit va estar molt igualat fins als últims minuts del segon temps, quan el Cent Patins va anotar dos gols gairebé seguits. El marcador final de 4-2 donava la victòria als de Rubí.

Amb aquesta victòria, queda classificat pel Campionat d’Espanya Aleví Valladolid 2015. El regidor d’esports de Sant Joan Despí, i el president de la FECAPA, Ramón Bassiana, van assistir al partit.

Gadex de Sabadell 4 – Cent Patins Prebenjamí A 3 (semifinal)

CHL Jujol 2 – Cent Patins Prebenjamí A 1 (tercera / quarta posició)

El Prebenjamí A del Cent Patins es va classificar pel Play Off en quarta posició a la Lliga regular. A semifinals es va haver d’enfrontar al Gadex de Sabadell, el primer classificat. Els rubinencs van caure 4 – 3, i la derrota els va portar a disputar-se el 3r i 4t lloc amb el CHL Jujol, a qui van cedir la tercera plaça un altre cop amb un resultat molt ajustat (2-1).

Tot i la derrota, cal destacar la gran evolució de l’equip, que la temporada passada ocupava les últimes posicions de la lliga. La seva entrenadora, Catherine Santo, ha portat l’equip a classificar-se pels Play Off.

Switch to mobile version