Autor Futbol sala
30 Març 2015 a 13:00

Contundent victòria de les noies de l’Esportiu Rubí sobre el Vallirana (1-6)

Doblet de Domi, omnipresent en el partit

Imatge de la web del CE Rubí FS

Imatge de la web del CE Rubí FS

Vallirana 1 – 6 CE Rubí FS

Gran partit de l’Esportiu Rubí FS al camp del Vallirana, on va aconseguir una contundent victòria, per 1 gols a 6. El Rubí va començar molt concentrat, tant que només havien passat 25 segons i Nona ja feia pujar el primer al marcador. El domini de les rubines era contundent, i una molt bona defensa feia difícil que les locals arribessin a porteria amb perill.

El CE Rubí FS jugava amb triangulacions i tocs ràpids per descol·locar la defensa local. El 0 a 2 arribaria de les botes d’Alba amb un xut creuat al segon pal, després d’una passada d’una omnipresent Domi. Anna Domingo faria el 0 a 3 gràcies a una bona pressió a la tanca; i ella mateixa marcaria el quart molt poc després. Sobre la botzina, va arribar el gol local, i amb aquest marcador d’1 a 4 es va arribar a la mitja part.

En la segona part, les visitants van continuar amb el mateix guió, i no van deixar de pressionar i fer jugades de gran qualitat. Als 9 minuts pel final, Arantxa marcaria el cinquè, i quan les locals jugaven de 5, Alba va marcar el definitiu 1 a 6.

Switch to mobile version