Autor Hockey patins
25 Març 2015 a 14:30

Cap de setmana exitós pel Rubí Cent Patins

El senior femení va quedar campió de Catalunya i els equips de base van obtenir grans resultats

Cent Patins femení

Nou èxit per les noies del senior femení del Cent Patins // Foto: Jordi Fontanals-Rubí Cent Patins

Difícilment s’oblidarà aquesta temporada al si del Rubí Cent Patins. Els seniors i els equips de base han signat un cap de setmana per la història en haver aconseguit grans èxits als campionats de Catalunya d’hoquei patins en línia. Destaca, per sobre de tot, el títol de campiones que va obtenir el primer equip femení. Un títol que va anar acompanyat, a més, del premi a la millor jugadora del torneig per la nordamericana Catherin Santo.

El Cent Patins femení es va proclamar campió de Catalunya després de derrotar al Tsunamis per 6-2 a la semifinal i al Tucans-Asme per 3-0 a la final. Molta superioritat de les rubinenques als dos partits, fet que li va atorgar un triomf tan incontestable com el domini exercit a la lliga regular. Val a dir que les noies del Tucans van ser segones al campionat de lliga d’Élite or femení i que arrbaven disposades a trencar la bona marxa de les rubinenques.

Un segon, dos tercers i un quart lloc

Pel que fa als equips de base sobresurt el subcampionat que va obtenir l’infantil A. Va perdre a la final contra el Jujol per la mínima (3-2) i es va quedar a les portes d’un èxit major. D’altra banda, els equips juvenil i junior van acabar en tercera posició i el benjamí en quarta.

Switch to mobile version