Autor Política
31 Març 2015 a 14:00

AUP incorpora membres d’EUiA i de Pirates a la llista electoral

El Pla de Treball es començarà a presentar aviat

Aitor Sánchez, Alba Aguilà, Jordi Muntan i Mireia Gascon // Foto: Marta Casas

Aitor Sánchez, Alba Aguilà, Jordi Muntan i Mireia Gascon // Foto: Marta Casas

Entre el passat dissabte i ahir dilluns, l’Alternativa d’Unitat Popular ha acabat de tancar la llista electoral, que va quedar oberta a noves incorporacions quan Esquerra Unida i Alternativa va decidir abandonar la coalició amb ICV per integrar-se al projecte de l’AUP (veure notícia).

A banda de tancar alguns aspectes del pla de treball, que s’aprovarà definitivament el proper 10 d’abril, i d’incorporar noves propostes que van aportar els nous membres de l’assemblea d’Alternativa d’Unitat Popular, es va decidir la integració de sis membres d’Esquerra Unida i Alternativa (Alba Aguilà al número 6, José Francisco Pascual al 9, Amanda Martínez al 12, Esther Gómez al 21, Ivan Hernáez al 30 i Marina Dolset al 34), així com un membre de Pirates (Sergi Jordà, al 25), que també dóna suport a aquesta candidatura.La intenció de l’AUP no és presentar grans projectes de ciutat sinó presentar diverses accions concretes i clares, que donin solucions als problemes que fa anys que s’arrosseguen a la ciutat. El Pla de Treball de l’Alternativa d’Unitat Popular s’ha anat treballant setmana a setmana, recollint totes les propostes dels membres de l’Assemblea, i és per això que fins una data propera no es començaran a fer públiques aquestes propostes concretes.

1. Jordi Muntan

2. Aitor Sànchez

3. Mireia Gascon

4. Albert Giménez

5. Marta Casas

6. Alba Aguilà

7. Montse Rousse

8. Jordi Simó

9. José Francisco Pascual

10. Joan Benet

11. Arcadi Bassegoda

12. Amanda Martínez

13. Marc Gascon

14. Ivette Oronich

15. Marc Sànchez

16. Núria Mulé

17. Oriol Batalla

18. Josep M. Alberti

19. Rosa Maria Escofet

20. Daniel Catalán

21. Esther Gómez

22. Pep Adelantado

23. Joan Palenzuela

24. Marina Haro

25. Sergi Jordà

26. Eulàlia Serrat

27. Gema Ortiz

28. Jordi Giménez

29. Agustí Martínez

30. Ivan Hernáez

31. Vicenç Rabadán

32. Rafael Bosch

33. Juana Torres

34. Marina Dolset

35. Roger Monterde

Switch to mobile version