Autor Futbol
7 Febrer 2015 a 11:30

Rubí-Sabadell B: un derbi amb molt en joc

Lluita per la part alta i la part baixa demà a les 12 h a Can Rosés

 

Juan Carlos Cervantes

Juan Carlos Cervantes serà baixa per part del Rubí // Foto: Jaime Blanco

 

Uns volen confirmar les bones sensacions que van deixar en la jornada anterior. Els altres, sumar tres punts després de quatre jornades que els permetin allunyar-se de la zona perillosa. Aquests són els ingredients del derbi vallesà de Tercera Divisió que es jugarà demà a Can Rosés (12 h) entre la UE Rubí i el CE Sabadell B. Un derbi comarcal que, a diferència dels altres que es disputen entre el Cerdanyola, el Terrassa o el propi equip rubinenc, és més desigual sobre el paper.

El Rubí del sabadellenc Julià Garcia es troba en tercer lloc i sis punts per sobre del cinquè. El filial arlequinat, en canvi, es troba en la 15ena posició i tres per sobre del descens. Els que demà actuaran com a locals van guanyar la setmana passada al camp del Masnou després de tres setmanes i un mes de gener complicat, amb moltes entrades i sortides de jugadors importants. Els de la co capital, al seu torn, acumulen quatre partits sense conèixer la victòria en els que han sumat tres punts de 12 possibles. Partit, doncs, amb aspiracions diferents, però amb moltes coses en joc tant per una banda com per una altra.

El no retorn del canoner de Vilafranca

L’atractiu de la jornada hagués estat veure de nou Ernest Forgas a Can Rosés, el camp on va triomfar l’any passat. El canoner de Vilafranca arrossega una lesió al turmell i no entrarà en la convocatòria de Toni Rodríguez, amb la qual cosa no es retrobarà amb els seus ex companys. Amb la samarreta rubinenca Forgas va anotar 21 gols i va esdevenir el màxim golejador de Tercera, amb un gol més que el davanter del Manlleu Manel Sala. Aquests números van fer que diversos equips el temptéssin i al final el Sabadell se’l va acabar enduent.

Sempre amb fitxa del filial ha disputat diversos partits amb el primer equip i Miquel Olmo el va fer debutar a l’Ono Estadi de Mallorca el 25 d’octubre. Des de llavors el jove davanter de 21 anys ha defensat la samarreta arlequinada en sis ocasions sense marcar gol a la Liga Adelante. Això sí: va aconseguir marcar contra un Primera Divisió com el Sevilla FC al partit d’anada dels setzens de Copa del Rei. Les lesions i els fitxatges d’Aníbal i Benja, sumats al imminent retorn de Tamudo i la deliciada situació del primer equip arlequinat, li barren el pas i des de fa unes setmanes juga de nou amb el filial.

Al Rubí, tres baixes

La d’Ernest Forgas serà l’única baixa que tingui Toni Rodríguez per visitar Can Rosés. A l’altre costat, al Rubí, Julià Garcia no podrà comptar amb Juan Carlos Cervantes, David López ni Guillem Castell. El primer ha de complir sanció per acumulació de grogues, el segon encara té un partit pendent dels tres que li van caure arran de la vermella directa a Figueres i l’últim arrossega, també, una lesió al turmell que ja dura des del passat 11 de gener. A més, fins a cinc jugadors rubinencs estan advertits de sanció: Marc Garcia, Héctor Moreno, Àlex Pla, Adri Castellanos i Juanjo Carricondo. Si demà veiéssin una groga es perdrien el matx contra el Vilafranca.

Switch to mobile version