Autor Hockey patins
3 Febrer 2015 a 10:00

Ple de victòries del Cent Patins a la segona seu de la Lliga Nacional Aleví

Els rubinencs van imposar-se en els tres partits disputats

L'Aleví Nacional de l'HCR Cent Patins

L’Aleví Nacional de l’HCR Cent Patins va guanyar els tres partits disputats a Orpesa de Mar // Imatge cedida pel Cent Patins

Lliga Nacional Aleví: 

Cent Patins – Tres Cantos 4 – 1
Cent Patins – CPL Valladolid 5 – 3
Llops Vila-Real – Cent Patins 1 – 3

Aquest cap de setmana es va disputar a Orpesa de Mar la segona seu de la Lliga Nacional Aleví d’hoquei línia. L’HCR Cent Patins, que va desplegar  un joc d’alt nivell en tots els partits, va aconseguir un ple de victòries. Els rubinencs van imposar-se en els tres partits disputats amb una maduresa digne d’un equip sènior.

La tercera seu es disputarà el proper 14 de març simultàniament a Valladolid i Rubí, i serà llavors quan els nois dirigits per Xavi Porqueras tindran l’opció de coronar-se campions de la Lliga Nacional.

Si tot esdevé segons els pronòstics, el Cent Patins rebrà a casa el CPILC Playas de Oropesa en un últim partit entre primer i segon que promet ser una final d’alt voltatge. Els dos equips, però, hauran de superar abans els seus respectius rivals. Els de Rubí, per la seva banda, s’enfrontaran a l’Alas de Sagunt, últim classificat amb zero punts. El conjunt de Castelló jugarà contra els Llops de Vila-Real, a priori també un rival inferior.

L’equip sènior viatjarà a Canàries

El proper cap de setmana, el Cent Patins viatjarà a Canàries per enfrontar-se al Molina Sport en una de les pistes més dures pel seu gran ambient a les graderies, semblant als pavellons de bàsquet grecs o turcs. En la tornada cap a casa, aprofitant l’escala a Madrid, els rubinencs visitaran el CHL Las Rozas amb l’objectiu de mantenir la segona posició a la Lliga Nacional Elit Masculina, darrere l’Espanya de Mallorca.

En l’enfrontament de l’any passat a Canàries, aficionats locals van envair la pista i van agredir als jugadors del Cent Patins. El club canari únicament va haver de pagar una petita multa econòmica i va ser sancionat amb un partit a porta tancada.

Switch to mobile version