Autor Societat
12 Febrer 2015 a 14:00

L’ASAV renova la Junta Directiva

S’impulsaran horts i actes d’emprenedoria social

Nova Junta Directiva de l'ASABV a Rubí // Imatge cedida per l'ASAV

Nova Junta Directiva de l’ASABV a Rubí // Imatge cedida per l’ASAV

L’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) va renovar la seva Junta Directiva el passat 28 de gener, durant l’assemblea anual de socis i sòcies celebrada a la seu social de l’entitat, al carrer Cervantes 32, de Rubí.

Els membres d’aquesta nova Junta Directiva són:

 • • Eduardo Asensio Madrid, president
 • Carmen Ferrer Tamayo, secretària
 • Aida Alvarado Vicuña, tresorera
 • Juan José Barragán, vocal
 • Juan Antonio Sáez Sáez, vocal
 • Núria Sánchez León, vocal
 • Domingo Carrilero Molina, vocal
 • Vanessa Ortíz Morales, vocal
 • • Fina Navarro Blázquez, vocal
 • Javier Palacios Azagra, vocal

ASAV es compromet a continuar treballant en el desenvolupament de les seves línies programàtiques contra la pobresa i l’exclusió social, durant l’any 2015:

 • Botiga Solidària: per al repartiment d’aliments i articles d’higiene bàsics.
 • Inserció laboral: amb programes de formació, assessorament i cerca activa de feina.
 • Tallers ocupacionals
 • Mediació en l’habitatge
 • Assessorament jurídic-laboral
 • Foment del voluntariat
 •  – Creació de xarxes de suport social

També vol desenvolupar noves vies d’intervenció social, sempre per donar resposta als més necessitats, adreçades a l’emprenedoria social, la infància, la gent gran i horts socials.

ASAV és una entitat sense ànim de lucre que té, entre les seves finalitats fundacionals, la de promoure l’acció comunitària i solidaritat, millorar les condicions socials de les persones, els veïns i veïnes de Rubí que es trobin amb problemes i perill d’exclusió social, mitjançant una sèrie d’activitats, entre les quals es troben: La d‘inserció laboral, la formació, l’assessorament, recerca activa de treball, la Botiga Solidària,

ASAV neix arran de l’impuls de l’Associació de Veïns de les Torres – Rubí 2000 per donar resposta a les dinàmiques de voluntariat i participació veïnal que es generen dins del Programa Entreveïns. El seu fiançament permet, a més, la inclusió activa d’altres entitats i personalitats de Rubí , per realitzar amb major eficàcia les seves activitats i fer realitat la seva extensió a tots els àmbits de la ciutat de Rubí .

En aquest moment ja compta amb un nombre cada vegada més gran de voluntaris i entitats de la ciutat que participen activament en ASAV, que també compta amb la col·laboració d’empreses, entitats i institucions tant públiques com privades, amb les quals ha establert diferents acords o convenis.

Switch to mobile version