Autor Societat
7 Febrer 2015 a 17:00

El Departament de Cultura engega un blog sobre públics culturals

La idea principal és la de fomentar la cultura a un públic més ampli

Cultura

Cultura // Imatge extreta del web Wikimèdia Commons

El Departament de Cultura ha posat en marxa el blog Públics Culturals. Mitjançant aquesta nova eina, creada a través de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICEC) pren com a objectiu conèixer millor els públics per facilitar la planificació, gestió i foment d’accions dels diferents agents i equipaments culturals, així com de polítiques culturals, amb l’objectiu de construir un punt de trobada i de diàleg entre comunitats per al desenvolupament de la cultura.

D’aquesta manera, el blog es converteix en un nou canal social on line de coneixement i participació que farà més accessible al públic la cultura, on s’oferirà un espai de govern obert on serà més senzill accedir a la informació entre les audiències, els agents i les administracions.

Així mateix, el blog constarà de visions internacionals que permetran veure el que succeeix fora del nostre país.

Amb aquest pas, el Departament de Cultura segueix pel camí de fomentar als nous públics la idea de la cultura per tal de crear un sistema senzill per accedir-hi a la informació.

Switch to mobile version