Autor Hockey patins
9 Febrer 2015 a 14:00

El Cent Patins treu un empat i una victòria en un intens cap de setmana

Contra els canaris del Molina Esports i els madrilenys Las Rozas

Imatge cediida per l'HCR Cent Patins

Els ‘Espartans’ han viscut un intens cap de setmana // Imatge cediida per l’HCR Cent Patins

L’HCR Cent Patins va aconseguir un empat i una còmoda victòria en els dos partits a domicili que ha disputat aquest intens cap de setmana de la Lliga Elit Nacional. El primer matx el va disputar a la canxa dels canaris del Molina Sports. Tot i que va començar molt malament el partit pels ‘Espartans’, posant-se ràpidament amb un 0-4 en contra, el Cent Patins es va posar el “mono” de treball i van començar a remuntar el marcador. Amb molt d’esforç van aconseguir arribar al final amb un 8-8. Posteriorment es va tenir que disputar una pròrroga i una tanda de penals per decidir el bonus. Els canaris van aprofitar les absències de Marcus Fajardo i Carles Benito, que havien estat expulsats, per imposar-se en els llançaments de les penes màximes.

Aprofitant l’escala a Madrid del viatge de tornada, el Cent Patins es va enfrontar al cuer de la classificació, el CHC Las Rozas, al que es va imposar per un clar 13-2. Els rubinencs van manar en el partit des del primer moment i no va donar cap opció als madrilenys que van haver de replegar-se per no encaixar més gols.

Després de la marató del passat cap de setmana, ara toca reposar forces per afrontar un altre desplaçament dels sèniors masculí i femení, en aquesta ocasió a la canxa dels lleonenses del CPLV Valladolid el proper dissabte.

Switch to mobile version