Autor Societat
27 Febrer 2015 a 12:00

Castellbisbal demana formar part de la Mesa de seguiment d’Abocadors

Per evitar la construcció d’un abocador a Can Balasc

abocador balasc

Les obres de construcció de l’abocador de Can Balasc // Imatge cedida per l’Ajuntament de Castellbisbal

L’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde i el regidor de Medi Ambient, Alberto Matallanas, van demanar a l’alcadessa de Rubí, Carme García, en un reunió mantinguda aquests dies que l’Ajuntament de Castellbisbal pogués entrar a formar part de la Mesa de seguiment dels abocadors, juntament amb l’Associació de Propietaris de Can Campanyà Residencial, donat que és un nucli de població proper a Can Balasc.

Aquesta demanda la van fer després que el consistori rubinenc aconseguís precintar les obres que s’estaven duent a terme a Can Balasc, sense la corresponent llicència municipal, per construir un abocador en uns terrenys situats dins del terme municipal de Rubí, però propers al nucli residencial de Can Campanyà.

L’alcaldessa, Dolors Conde va assegurar que “des de l’Ajuntament de Castellbisbal continuarem treballant fermament per impedir la construcció d’un abocador a Can Balasc així com de qualsevol projecte o infraestructura de gestió de residus, dins del terme municipal o en les seves proximitats, sempre que aquest pugui tenir impactes sobre l’entorn, el paisatge o el medi ambient, i afectar la salut i la qualitat de vida de les persones ”.

El regidor Matallanas ja va traslladar aquest compromís a la Plataforma Rubí sense Abocadors el passat 19 de febrer en una reunió a la que també van assistir representants de l’Associació de Propietaris de Can Campanyà.

Switch to mobile version