Autor Hockey patins
18 Febrer 2015 a 10:30

Bons resultats dels equips sèniors del Cent Patins a Valladolid

L’equip femení va vèncer i el masculí va aconseguir el punt bonus

cent patins

L’equip femení es va imposar per 3-2 a Valladolid // Imatge cedida pel HCR Cent Patins

Els equips sènior femení i masculí del HCR Cent Patins es van desplaçar aquest cap de setmana a Valladolid per enfrontar-se al CPLV Panteras i el CPLV Valladolid, respectivament, aconseguint una important victòria les primeres per 2-3 i el punt bonus, els segons, després d’haver empatat a 3.

El partit de les fèmines no va començar gairebé per les rubinenques i va ser el Valladolid qui es va avançar en el marcador amb un gol al minut 4, encara que un minut més tard va arribar l’empat. Durant la resta de la primera meitat es van produir anades i tornades en un matx molt igualat que va fer que s’arribés al descans amb empat a 2.

A la represa, va seguir la igualtat en el joc i en el marcador i només la bona actuació d’Ainhoa Merino, que va aconseguir un altre hat trick, va decantar el partit per les rubinenques, que es van acabar imposant per 2-3.

Aquesta nova victòria permet a les fèmines del Cent Patins mantenir-se imbatudes i al capdavant de la classificació, i a set punts del segon classificat, tenint un partit menys.

Per altra banda, l’equip masculí sènior també va tenir un partit molt igualat. Els val·lisoletans, del CPLV Valladolid, tercers a la classificació, van posar tota la carn a graella des del primer moment, i van aconseguir arribar a la mitja part amb una avantatge al marcador de 3-1.

La segona part va ser molt diferent, ja que els jugadors del Cent Patins van agafar les regnes del matx des del primer moment i ràpidament van aconseguir l’empat a 3. Els últims minuts semblava que arribaria la victòria dels rubinencs, però una expulsió a falta de poc temps per arribar al final els va deixar en inferioritat, situació a la que es va arribar a la pròrroga.

El Cent Patins va començar el prolongament de 5 minuts amb inferioritat, però un cop es va reincorporar el jugador expulsat, es va anar cap endavant i a falta de minut i mig pel final va aconseguir mitjançant un gol d’Eduard Requena el punt bonus, que li permet seguir segon a la classificació de cara als Play Offs. La propera setmana el Sènior masculí es desplaça a Bilbao on s’enfrontarà al Metropolitano.

Finalment, aquest cap de setmana es disputava a Igualada la 4rta seu de la lliga Nacional Plata, una seu on el Sènior B del Cent Patins va perdre pistonada respecte a els seus rivals per la 1ra posició.

Els rubinencs van protagonitzar un bon inici derrotant l’amfitrió per 6-4. ja en el segon partit contra Tucans Asme no va poder passar de l’empat i va caure derrotat pel Locctac Pardos per 5-4. Aquests dos últims partits els rubinencs mermats per les absències de tres jugadors importants de l’equip desplaçats a Valladolid per disputar la lliga èlit.

Switch to mobile version