Autor Triatló - Duatló
18 Febrer 2015 a 12:30

Bon cap de setmana pels equips de duatló del Club Natació Rubí

En waterpolo, l’absolut femení no va poder amb el CE Mediterrani

Equip femení CN Rubí

L’equip femení va quedar en dinovena posició // Imatge cedida pel Club Natació Rubí

Aquest diumenge, els equips de duatló del Club Natació Rubí van signar una gran actuació al Prat de Llobregat, on es disputava el Campionat de Catalunya de Duatló per equips.

A primera hora del matí, va ser el torn dels conjunts B i C del club rubinenc, que van encetar la jornada amb la prova openVázquez, Rubén Benisa, Oriol Olivan i Sergio Pulido, membres del CN Rubí B, van completar la dura cursa amb un registre de poc més d’una hora (1h06’). L’equip C, format per Ramón Ribes, Toni Venteo, Luís López i Albert Calvo, va aturar el cronòmetre cinc minuts després, amb un temps d’una hora i onze minuts.

A les 12 del migdia, es donava el tret de sortida al campionat en categoria femenina. Les rubinenques Barbora Marcikova, Laura Pérez, Mònica Boneu i Mònica Crisol van rebaixar el seu temps de la passada edició en 15 minuts i van acabar en una meritòria dinovena plaça.

Per la seva banda, els atletes de l’equip masculí, Carlos Ruiz, Enoc Navarro, Gonzalo Muñoz, J.A. Calero i Manolo González, van quallar una extraordinària actuació amb un temps de 57 minuts i 46 segons, que els va situar en vintena posició.

Les noies de waterpolo no van poder amb el Mediterrani

Aquest dissabte, l’equip absolut femení de waterpolo va rebre a Can Rosés el tercer classificat de la categoria, el CE Mediterrani. Tot i fer una gran partit i disputar de tu a tu la victòria en tot moment, la superioritat del conjunt barceloní es va acabar imposant i les noies de Javi Rubio van perdre per 4 gols a 6.

Switch to mobile version