Autor Societat
18 Gener 2015 a 15:00

Premis al talent emergent pel 080 Barcelona Fashion

Custo Barcelona, 080 Barcelona Fashion '14 // Imatge del web de 080 Barcelona Fashion

Custo Barcelona, 080 Barcelona Fashion ’14 // Imatge del web de 080 Barcelona Fashion

 notorietat de la marca guanyadora i la moda catalana en general a nivell nacional i internacional – i específicament del 080 Barcelona Fashion. La dotació del premi es destinarà a potenciar l’activitat comercial i promoció internacional del dissenyador guardonat amb la presència a  showrooms i la promoció comercial de la marca, així com la producció de la col·lecció.

Un jurat professional serà qui s’encarregui d’escollir el guanyador del Premi Nacional de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion, format per un president i un mínim de quatre professionals del sector de la moda, dissenyadors de reconegut prestigi internacional, representants de showrooms o botigues de moda de reconegut prestigi internacional, representants de la premsa de moda internacional o representants d’una institució de moda internacional. El guanyador es triarà d’acord als criteris de disseny i creativitat de la col·lecció, la qualitat i el potencial comercial de la mateixa; i el guanyador del premi presentarà la seva propera col·lecció en la següent edició del 080 Barcelona Fashion, mentre que una mostra de la seva col·lecció formarà part del Museu del Tèxtil i de la Indumentària de Catalunya.

El foment de la moda i el disseny, en l’actualitat, és un element dinamitzador per al desenvolupament econòmic i professional del nostre territori, tant per a la creació de riquesa com per a l’aprofitament de recursos econòmics del propi territori. És per això que el govern català – a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) – vol consolidar el 080 Barcelona Fashion com a plataforma de moda plural, internacional, oberta i multidisciplinar.

En aquesta quinzena edició, el certamen compta amb l’esponsorització i suport de les següents marques:

Patrocinador principal:

MORITZ

Patrocinadors:

Solan de Cabras, Lavazza, Redken, Movistar i Rowenta. Col·laboradors: MAC, Coca Cola Iberian Partners, Olympus Pen, CND Beauty/Vinylux i My Taxy.

Switch to mobile version