Autor Societat
20 Gener 2015 a 14:00

Demà comença la Festa Major de Sant Vicenç a Castellbisbal

Festa Major de Sant Vicenç  2015 a Castellbisbal

Festa Major de Sant Vicenç 2015 a Castellbisbal

Les entitats organitzen activitats fins diumenge

Demà comencen les festes de Sant Vicenç, la Festa Major d’hivern de Castellbisbal. Els actes, organitzats per les entitats de la ciutat, duraran fins diumenge. No faltaran la ballada de sardanes, la trobada de gegants, les havaneres, la botifarrada popular, la tabalada o el correfoc, entre d’altres.

En relació a les actuacions musicals, el Concert de Festa Major d’Hivern, a càrrec de l’Escola de Música demà a les 17.30, donarà el tret de sortida a les festes, que també comptaran amb la tradicional actuació del Grup d’Havaneres el dijous a les 18.00, seguida del concert que oferirà la Orquestra Montecarlo. Altres concerts destacats seran els de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses i el del grup Sra. Tomasa.

Pel que fa a la cultura popular, la Colla Gegantera de Castellbisbal organitza el diumenge la Plantada de Gegants, la Trobada Gegantera de Castellbisbal (amb colles de Santa Coloma de Cervelló, Ullastrell, Palau Solità i Plegamans, Malgrat de Mar, Sant Cugat Ses Garrigues, la Beguda Alta, Amer, Sant Fruitós de Bages, Puigventós i Vic) i els balls de lluïment, que realitzaran colles vingudes de Bolderberg (Bèlgica), Tuïr (França) i Urnieta (Euskadi). La 9a Trobada de Bèsties i Diables infantils de Castellbisbal comptarà amb les colles: Diables i Tabalers de Bellvitge, Cuqueta de Castellbisbal, Potafocs i Diables infantils del Papiol. A més hi haurà correfocs per a petits i grans i jocs tradicionals organitzats per l’Esplai Gatzara.

A més, cal destacar que l’Associació dels Amics de Sant Galderic de Castellbisbal fa la seva primera activitat: la conferència “Recuperació i millora d’espècies autòctones”, a càrrec de la Fundació Miquel Agustí.

Per a més informació podeu consultar el Programa d’actes de la Festa Major de Sant Vicenç 2015.

Switch to mobile version