Autor Hockey patins
26 Gener 2015 a 13:00

Cop d’autoritat del HCR Cent patins davant els Hornets de Castellbisbal (8-0)

Ple de victòries en la tercera seu de la Lliga Nacional Plata

Imatge cedida pel HCR Cent Patins

Imatge cedida pel HCR Cent Patins

HCR Cent Patins 8 – 0 CP Castellbisbal Hornets

Aquest dissabte, el Cent Patins va rebre a la Francesc Calvo el conjunt veí, els Hornets de Castellbisbal, en un partit que es preveia molt disputat ja que en el partit d’anada van quedar 4-3, en la que va suposar la primera derrota – i única – dels rubinencs.

Aquest cop, però, el resultat va ser molt diferent: el Rubí, que no volia veure’s sorprès, va sortir a jugar molt mentalitzat, i va dominar de manera aclaparadora des de l’inici del partit, sense donar cap opció al seu rival. Als deu minuts inaugurava el marcador, i sense relaxar-se, va continuar atacant i marcant fins arribar a la mitja part amb un 4-0.

La segona part va ser calcada a la primera: el Cent Patins va mostrar una superioritat total davant els Hornets, i va aconseguir el mateix nombre de gols que a la primera part, tancant, així, el partit amb un contundent 8-0, marcant un cop d’autoritat que demostra que el partit d’anada va ser un accident.

Per al proper partit, els rubinencs es desplaçaran a Canàries, on el dia 7 de febrer s’enfrontaran al Molina Sports. L’equip canari ha canviat el parquet pel terra sintètic, fet que podria ajudar el Rubí, ja que està més acostumat a aquest tipus de terra. Per una altra banda, però, el pavelló és molt dur, ja que hi ha un ambient que es podria comparar a les pistes de bàsquet gregues o turques, on els rivals estan sotmesos a molta pressió. De fet, l’any passat el partit va acabar amb una invasió de pista per part del públic i amb agressions als jugadors rubinencs, un fet que, al parer del club, hauria de tenir més sancions disciplinàries: el Molina Sports, de manera incomprensible, va resultar pràcticament absolt d’aquests incidents, ja que només van haver de pagar una mínima multa econòmica i van haver de jugar un partit a porta tancada. Des de l’HCR Cent Patins es posa en dubte que aquesta sanció, que consideren un preu molt barat per a una pista amb diversos antecedents d’aquest tipus, ajudi a evitar que tornin a passar fets semblants.

Pel què fa a la Lliga Nacional Plata, aquest cap de setmana s’ha disputat la tercera seu, al pavelló de Sant Joan Despí. El HCR Cent Patins va assolir un ple en els resultats, sumant les tres victòries, una d’elles, contra el líder de la classificació i amfitrió de la seu, l’CHL Jujol Jokers. El Cent Patins va guanyar el Jujol per 3 a 4, el CP Ales de Sagunt per 1 a 4 i el Cplic Orpesa de Mar per 5 a 6. Amb aquestes 3 victòries, els rubinencs sumen 6 punts que els situen empatats a punts en el primer lloc de la classificació, tot i que amb goal average favorable al Jujol. Cal tenir en compte el gran nivell mostrat per l’equip rubinenc, que està format bàsicament per jugadors júnior, i que participa per primer cop en la Lliga Nacional. Així, doncs, aquesta participació és un excel·lent trampolí de cara a fer el salt a la Lliga Élite, assegurant-se un futur al més alt nivell.

La propera seu es disputarà a Igualada, el cap de setmana del 14 i 15 de febrer, i el Cent Patins s’enfrontarà, a més dels amfitrions, al Tucans Asme de Sant Adrià i al Lottac Pardos HC de Galícia.

Altres resultats del club:

CPILC ORPESA DE MAR  5 – HCR CENT PATINS B  6

CP ALES DE SAGUNT  1 – HCR CENT PATINS B  4

CHL JUJOL 3 – HCR CENT PATINS B  4

Switch to mobile version