Autor Cultura
25 Gener 2015 a 16:15

20.000 persones veuen els Tres Tombs a Rubí

En un matí assolellat i poc ventós

[wzslider info=”true”]

Aquest matí s’han celebrat els Tres Tombs a Rubí, que enguany arriben a la seva 156ena edició (veure notícia). Aquestes festes se celebren cada any pels volts de la festivitat de Sant Antoni Abat, protector dels animals, i que se celebra el dia 17 de gener.

L’acte principal dels Tres Tombs consisteix en la rua amb cavalls, carros i altres animals per l’interior de la ciutat, que finalitza amb la benedicció dels animals. Laa rua ha començat a les 12.30h del migdia al passeig de les Torres, i els animals han rebut la benedicció a la plaça del Doctor Guardiet. Tot seguit, la rua dels carros grossos ha arribat fins la rambleta de Joan Miró, i la dels petits, fins l’Escardívol.

Uns 20.000 rubinencs han assistit a aquest vistós acte, en un matí en què el clima ha estat respectuós, ja que ha fet sol i poc vent.

Switch to mobile version