Autor Hockey patins
18 Desembre 2014 a 17:30

Víctor Puig reclama un pla estratègic envers els equipaments esportius

Rubí podria ser la “capital catalana” de l’hoquei línia

Víctor Puig lamenta la deixadesa de l'Ajuntament envers l'esport base

Víctor Puig lamenta la deixadesa de l’Ajuntament envers l’esport baseiU

Després que el HCR Cent Patins hagués de suspendre els partits davant del CP Valladolid de la Lliga Élite (veure notícia), Convergència i Unió de Rubí presentarà, en el ple d’aquesta tarda, una moció per instar l’Ajuntament que n’assumeixi les conseqüències, atès que és per “la deixadesa de l’Ajuntament envers l’esport base” que els partits, així com l’entrega de trofeus de la passada temporada, no es van poder dur a terme. Les conseqüències per al Club han estat l’obertura d’un expedient, el pagament de les despeses del viatge dels clubs desplaçats, i una possible sanció per part de la Federació Espanyola de Patinatge.

L’excusa de l’Ajuntament, que és el procés judicial que manté obert amb l’empresa constructora del pavelló, no ha de servir perquè després de més de tres anys de la seva construcció, no s’hagi fet res per mitigar aquests defectes. A més, considera la celebració de grans esdeveniments esportius podria ser un gran atractiu i podria ajudar a la promoció econòmica de la ciutat de Rubí. En aquest sentit, doncs, l’alcaldable dels nacionalistes considera que des del govern hi hauria d’haver un lideratge per tal que l’esport ajudés en aquests àmbits, i s’hauria de crear un pla estratègic per promoure la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments, de caire nacional i internacional, i així millorar la marca de la ciutat.

Per una altra banda, la moció demana que s’estudiï el trasllat de l’HCR Cent Patins al pavelló de Can Rosés, perquè no es torni a repetir l’episodi del passat 29 de novembre, que va perjudicar el club per causes alienes a ell.

Switch to mobile version