Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
26 Desembre 2014 a 08:00

La plaça del 25 de setembre

Plaça del 25 de setembre // Foto: Marta Casas

Plaça del 25 de setembre // Foto: Marta Casas

El barri del 25 de setembre de Rubí es va construir l’any 1964, per donar allotjament a totes aquelles famílies víctimes de la rierada que va afectar la ciutat el 25 de setembre de 1962. En aquesta plaça, cada dia, hi juga la canalla del barri, a més de ser un punt de trobada entre tots els habitants.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@rubiinforma.com.

Switch to mobile version