Autor Societat
31 Desembre 2014 a 12:15

La PAH de Rubí compleix 100 dies d’acampada

Continuaran lluitant fins aconseguir solucions

La PAH compleix 100 dies d'acampada // Foto: Laia Parral

La PAH compleix 100 dies d’acampada // Foto: Laia Parral

Avui, la PAH de Rubí ha complert 100 dies d’acampada davant de les oficines de CatalunyaCaixa de Sant Cugat, on van instal·lar-s’hi per reclamar solucions als casos que afectaven a diversos membres de la plataforma. Segons denuncia la PAH, l’entitat segueix ignorant les seves demandes i incomplint els compromisos presos, i és per això que aquest matí, a les 9.30h, han fet una acció per reivindicar una solució als seus problemes.

Al llarg d’aquests 100 dies, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha aconseguit la concessió d’algunes dacions en pagament, i també han rebut la visita de les alcaldesses tant de Rubí com de Sant Cugat; van ser desallotjats violentament pels Mossos d’Esquadra la nit del 10 de novembre, rebent un allau de mostres de suport des de l’endemà mateix, i han mantingut l’acampada malgrat les amenaces i les multes per ocupació de la via pública rebudes. Abans d’iniciar-se les festes de Nadal, van anunciar que romandrien acampats, i així continuaran fent-ho quan comenci l’any 2015, fins que trobin una solució digna als casos dels diversos membres afectats.

Switch to mobile version