Autor Societat
1 Desembre 2014 a 13:30

El Gran Recapte aconsegueix recollir 4 milions de quilos d’aliments

 Massiva participació en els 2.000 mil punts de recollida

banc d'aliments

Moment de la presentació de la campanya Gran Recapte // Imatge cedida per Banc d’Aliments

Entre divendres i dissabte passat i un cop recollides les dades dels seus de Girona, Tarragona, Lleida i els delegats de Barcelona, els quatre Bancs d’Aliments van estimar que ja s’havien assolit els 4 milions de quilos d’aliments que s’havien marcat com a objectiu per la present edició.

Aquesta fita ha estat possible gràcies a la massiva participació de milers de ciutadans que han fet donacions d’aliments i a tot l’equip de voluntaris que han fet possible la campanya de sensibilització. Encara que el Gran Recapte ja s’ha tancat, es podrà seguir col·laborant amb la campanya a través del web del Gran Recapte.

Des de dissabte i fins el proper 23 de desembre es procedirà a la classificació dels aliments recollits per part dels voluntaris. Per raons logístiques la classificació dels aliments recollits provinents de Barcelona es farà a la nau cedida per la ZAL-Prat (carrer Motors, 122). En aquest sentit s’han habilitat un servei d’autocars cedits per l’empresa Moventia per facilitar el desplaçament dels voluntaris.

La distribució dels productes classificats a les entitats col·laboradores del Banc d’Aliments començarà a fer-se a partir de l’1 de desembre.

Switch to mobile version