Autor Hockey patins
1 Desembre 2014 a 16:00

El Cent Patins es veu obligat a suspendre els dos partits de la Lliga Nacional Èlit

La pista alternativa, impracticable per la pluja

Imatge cediida per l'HCR Cent Patins

Imatge cediida per l’HCR Cent Patins

Aquest cap de setmana estava previst que es disputessin els partits dels sèniors masculí i femení de l’HCR Cent Patins, davant del CLPV Valladolid de la Lliga Nacional Èlit (veure notícia).

Degut a les fortes pluges, els partits es van traslladar al pavelló de La Llana, on a més de disputar-se els dos partits, el president de la Real Federación Española de Patinaje havia de fer entrega dels títols de lliga que ambdós equips van guanyar la setmana passada. Però ni tan sols traslladant els partits de la pista Francesc Calvo al pavelló va ser possible gaudir-ne, atès que al pavelló de La Llana hi havia goteres, que, a més, hi són des que el vam inaugurar l’octubre de 2011 amb l’organització de la Copa d’Europa.

Aquest fet comportarà per al Cent Patins una actuació del Comitè de Disciplina, que emetrà una resolució. El club s’haurà de fer càrrec dels costos del desplaçament i l’estada dels dos equips del CLP Valladolid, i també per als àrbitres, ja que un d’ells venia de Bilbao. També és molt possible que s’imposi una sanció econòmica, que el Cent Patins espera que no sigui excessiva en considerar que, des del club, es tenia habilitada una pista com a alternativa a Francesc Calvo.

El Cent Patins, davant d’aquest greuge, va elaborar un dossier en què es demana el canvi d’ubicació de l’entitat al pavelló de Can Rosés, que oferiria totes les necessitats que ara mateix no té el club, i que els perjudica greument a l’hora de desenvolupar l’activitat. Però la reunió que van mantenir amb els responsables de la regidoria d’Esports no va aconseguir arreglar el problema, atès que es desoïa per complet la proposta de l’HCR Cent Patins. El tema va ser elevat al Síndic de Greuges de Catalunya, que hi està treballant.

Amb la suspensió dels dos partits dels sèniors masculí i femení davant el CPLV de Valladolid, el Cent Patins es veu abocat a un futur poc esperançador: el Comitè de Hockey Línia de la RFEP va permetre al club jugar a les instal·lacions de Francesc Calvo malgrat no complir amb la reglamentació, perquè per qualsevol problema ja hi havia l’alternativa de La Llana, Aquest cap de setmana, però, s’ha demostrat que La Llana no pot servir com a alternativa, i la remodelació que hi ha aprovada per a la pista Francesc Calvo tampoc no garanteix, al parer del club, la bona funcionalitat, perquè no evitarà amb garanties l’entrada de pluja, brutícia i humitat, tres factors que són bàsics per tal que els jugadors patinin amb seguretat.

Switch to mobile version