Autor Hockey patins
23 Desembre 2014 a 12:00

El Cent Patins derrota l’Espanya HC als penals

David Ros va encaixar tan sols un penal i els rubinencs van anotar els tres

Espanya HC 3 – Cent Patins 4

Espanya HC 3 – Cent Patins 4 // Imatge cedida pel Cent Patins

Espanya HC 3 – Cent Patins 4

El HCR Cent Patins va treure dos punts d’or d’una de les pistes més complicades de la lliga. L’espectacular Palma Arena, però, estava gairebé buit. Es va veure un partit entretingut i molt igualat, que va acabar decantant-se del costat dels de Rubí als penals.

L’Espanya HC va tenir més el control del joc i es va situar per davant en el marcador en varies ocasions, però no va saber rematar el partit. Tot i arribar als últims minuts amb el resultat favorable pels interessos mallorquins, Lluis Torres va aconseguir robar el puck a la seva zona i marcar l’empat.

El partit, doncs, arribava a la pròrroga. Tavano es va convertir en l’heroi dels rubinencs amb múltiples parades que van evitar la derrota. Cap dels dos equips va aconseguir batre el porter rival i trencar la igualtat en el lluminós. Els cinc minuts extres van transcórrer sense gols i l’enfrontament va arribar als penals.

David Ros va substituir Tavano i va quallar una magnifica actuació, encaixant tan sols un gol en tres llançaments. Per la seva banda, els llançadors del Cent Patins no van perdonar i Xavi Porqueras, Carles Benito i Eduard Requena van donar la victòria als de Rubí.

Switch to mobile version