Autor Societat
10 Desembre 2014 a 15:00

Diumenge es fa públic el guanyador dels Premis al Civisme

L’acte serà presidit per l’alcaldessa, Carme García

premis civisme

Aquest any opten sis projectes al guardó // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament farà públic el proper diumenge dia 14 el projecte guanyador de la 9a edició dels Premis al civisme, uns guardons per reconèixer les millors iniciatives que continguin una acció cívica i participativa engegada o executada durant tot l’any.

El primer premi està dotat amb 1.500 euros i el segon i tercer classificats rebran 750 i 500 euros, respectivament. Aquest any opten al guardó sis projectes: El projecte transversal a l’ESO, eina per a la innovació pedagògica, la cohesió social i la participació de tota la comunitat educativa de l’Institut Torrent dels Alous; Projecte Recicleta al Centre Obert El Pinar de l’Associació Compartir-Grup Social Marista; Serveis d’activitat física adaptada a persones discapacitades al municipi de Rubí del Club Esportiu Horitzó 1994; Projecte Zona verda d’Apadrinament de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat; Projecte educatiu emprenedor “Normalització lingüística a Rubí” de l’AMPA de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat; i Caçadors de trastets de l’entitat Caçadors de Trastets

L’acte de lliurament es farà al Centre Cívic del Pinar: LA CRUÏLLA, en el marc dels Vermuts Musicals que organitza mensualment el Pla de Desenvolupament Comunitari del barri. El programa previst per la matinal s’iniciarà a les 12 hores amb l’actuació de la formació musical Group Salam, que interpretarà música popular àrab de diferents arrels i estils. A les 13 hores es farà una pausa per fer el lliurament dels Premis al civisme, acte que estarà presidit per l’alcaldessa de Rubí, Carme García, i posteriorment es tancarà la jornada amb el tradicional vermut.

 

Switch to mobile version