Autor Economia
1 Desembre 2014 a 14:00

77 treballadors de CaixaBank al Vallès s’examinen d’un Postgrau en Assessorament Financer

Ho van fer el passat 29 de novembre

Imatge dels treballadors  de CaixaBank mentre s'examinaven. // Imatge cedida per CaixaBank.

Imatge dels treballadors de CaixaBank mentre s’examinaven. // Imatge cedida per CaixaBank.

Un total de 77 directors i gestors de les oficines de CaixaBank al Vallès Occidental es van examinar a Barcelona el passat dia 29 de novembre d’un Postgrau en Assessorament Financer. Aquest postgrau té la certificació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), l’entitat europea que fixa els estàndards de conducta, ètica i professionalisme en el sector dels serveis financers. Un total de 1.119 treballadors es van examinar a la capital catalana, 147 ho van fer a Tarragona i 114 a Lleida.

La resta de treballadors de l’entitat a l’Estat espanyol també han participat en aquest postgrau de dos anys de durada. Un total de 5.200 directors d’oficines i gestors de banca personal de CaixaBank van fer la prova final en 32 ciutats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar la professionalitat dels empleats de CaixaBank per millorar el servei als clients de l’entitat. Es tracta d’una manera d’anticipar-se a les exigències regulatòries europees que es produiran amb l’entrada en funcionament de la Unió Bancària. L’entitat catalana és la primera a l’Estat espanyol que certifica la formació dels seus treballadors per mitjà de la Barcelona School of Management de la UPF i del Certificate in Wealth Management del CISI, dues de les institucions més prestigioses en l’àmbit europeu i mundial en matèria de formació financera.

Switch to mobile version