Autor Cultura
1 Desembre 2014 a 17:00

3r concert de Seis pájaros de un tiro al cicle de música i art del Fizz Barcelona

I Jam Session a la Nova Jazz Cava de Terrassa

Una de les actuacions dels "Seis pájaros de un tiro"

Una de les actuacions dels “Seis pájaros de un tiro” // Imatge del web del grup “Seis pájaros de un tiro”

El proper dijous 4 de desembre a les 22.00h el grup Seis pájaros de un tiro arribarà a la Nova Jazz Cava de Terrassa per tal d’oferir un petit concert i posteriorment encetar la Jam Session del local. L’entrada serà gratuïta, i a més els assistents gaudiran d’un descompte del 50% per a qualsevol actuació del Cicle de música i art protagonitzat pel grup rubinenc.

Dins aquest cicle – inaugurat el passat mes d’octubre – Seis pájaros de un tiro ofereix el segon dissabte de cada mes, un concert a l’espai de Fizz Barcelona en els quals també s’hi conviden poetes, músics, actors, il·lustradors, etc., que donen un toc diferencial al concert i el converteixen en un altre tipus d’espectacle.

El proper concert, programat pel dissabte 13 de desembre, el grup convida a l’actor i director de teatre Txiki Blasi, artista nascut a Caracas amb una llarga trajectòria professional, i que posa tots els seus esforços en la creació de projectes innovadors. En aquesta ocasió, els músics seran objectes de les imatges que projectin els seus cossos, i cada detall tindrà el fil conductor d’un personatge interpretat per Blasi que contrastarà els diversos estils de les peces del grup.

Entre els propers convidats hi haurà la poetessa Estel Solé, la ballarina Míriam Aguilera Martín, el director de cinema Aleix Viadé, el ballarí Ramón Colomina (Tornasol), l’escultor i dibuixant Carlos Maronna, i el percussionista Txus Eguilaz.

Seis pájaros de un tiro va néixer a partir de la necessitat d’expressar pensaments i idees a través de la música. Inicialment de format acústic, el grup ha anat creixent amb músics de diversos estils amb la intenció d’aportar altres punts de vista. El projecte es basa en cançons d’autor i pinzellades que van des del jazz i la bossa nova fins al reaggae i el pop. Les lletres que parlen de temes personals, el sense sentit, l’absurd i la tristesa són el fil conductor de les diferents cançons del grup.

Switch to mobile version