Autor Cultura
31 Desembre 2014 a 12:00

35è Concert Nadalenc de Sardanes, amb la Jovenívola de Sabadell

El dia 1 de gener, al Casal Popular de Rubí

Dos músics de la Cobla Jovenívola de Sabadell

Dos músics de la Cobla Jovenívola de Sabadell // Foto del web L’Agenda de l’Ens

El dia d’Any Nou, dijous 1 de gener, a les set de la tarda, tindrà lloc el 35è Concert Nadalenc de Sardanes, al Casal Popular de Rubí (carrer de Pere Esmendia, 14), organitzat pel Foment de la Sardana de Rubí, amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.

El concert anirà a càrrec de la prestigiosa Cobla Jovenívola de Sabadell, sota la direcció del mestre Joan Lluís Moraleda. El programa constarà de dues parts, i s’interpretaran onze sardanes, entre les quals destaquen obres de Joaquim Serra (“A Guissona”), Conrad Saló (“La Pallaresa”), Carles Rovira (“Rubí de vila a ciutat”), Agustí Borgunyó (“El meu Sabadell”), Antoni Carcellé (“És la Moreneta”) i del mateix Moraleda (“Terrassa, Seu d’Ègara”).

Per al concert, la Jovenívola comptarà amb els solistes Denis Rojo, flabiol, Oriol Oller, tible, Marc Isan, tenora i el rapsode Valentí Maymó.

Switch to mobile version