Autor Futbol
30 Novembre 2014 a 11:30

Suspès el Santfeliuenc-Rubí a la mitja part

La pluja va deixar impracticable la gespa del municipal de Les Grasses

Santfeliuenc-Rubí

La pluja ha estat la gran protagonista del partit // Foto: Álex Gallardo

Santfeliuenc FC 0-0 UE Rubí (suspès a la mitja part)

Santfeliuenc FC: Miguel, Dani Sánchez, Nacho, Campos, Alberto Esteban, Tena, Bolaños, Maldonado, Quiles, Pacheco i Cano

UE Rubí: Ramos, Kiki, Torres, Fontanils, Castell, Cervantes, Díaz, Vila, Carricondo, Roger  i Garrós

Àrbitre: Rafael Díaz Melero (delegació de Lleida). Grogues per Tena i Campos (Santfeliuenc) i Kiki (Rubí). Va suspendre el partit a la mitja part a causa de la pluja, que va afectar sobre la gespa de tal manera que va deixar molts bassals. La pilota no lliscava sobre pràcticament cap racó del terreny de joc i amb els equips als vestidors va acordar la suspensió del matx.

Un Santfeliuenc-Rubí a Les Grasses és sinònim de partit passat per aigua. L’any passat ja van empatar a un gol sota una intensa pluja que no va cessar en cap moment, però ahir les condicions metereològiques només van permetre veure 45 minuts de futbol al camp de la capital del Baix Llobregat. I és que el futbol no ha estat aliè al temporal que aquests dies està sacsejant amb força Catalunya. Fins i tot Protecció Civil va activar el pla INUNCAT en vista de tot plegat.

En aquestes condicions, doncs, es va veure poc futbol en el mig partit que es va poder jugar. Molta lluita, això sí, per la gran quantitat d’aigua que s’aplegava a la gespa del camp. Al minut 6 el Santfeliuenc va avisar en un córner i Miguel Ramos feia la primera gran aturada del partit. Al 18′, torn pel Rubí en una gran rematada de cap d’Adri Díaz que Carlos Miguel desviava amb una extraordinària volada de pal a pal. I a partir d’aquí la pluja prenia protagonisme, doncs apretava cada cop més i dificultava el joc. L’àrbitre Díaz Melero va assenyalar el descans just al minut 45 i poc després s’anunciava per megafonia la suspensió del matx.

El Rubí pot perdre el liderat al acabar la jornada, tot i que encara li restarà jugar la segona part d’aquest encontre. Una segona part que encara no té data, però que s’especula que es podria jugar en dues setmanes. De moment, l’equip de Julià Garcia pensa ja en el següent partit a casa contra el Manlleu. Es jugarà en ple festiu (dissabte 6 de desembre, dia de la Constitució) a les 12 h.

Switch to mobile version