Autor Societat
12 Novembre 2014 a 15:00

Sessions informatives als parcs de salut de La Llana i Ca n’Oriol

Tindran lloc els dies 21 i 22 de novembre

parc de salut

Sessió informativa celebrada l’any passada al parc de salut de La Llana // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’Ajuntament de Rubí organitza durant aquest mes de novembre diverses sessions informatives als parcs de salut de La Llana i Ca n’Oriol, per tal de donar a conèixer aquests espais, destinats a la pràctica d’esport a l’aire lliure. Les sessions seran totalment gratuïtes, no cal inscripció prèvia, tot i que sí que s’aconsella portar calçat esportiu.

Parc de salut de La Llana

Al parc de salut de La Llana, situat entre l’avinguda de La Llana i el carrer de Can Serra, tindran lloc sessions informatives els divendres 14 i 21 de novembre de 16.45h a 18h, i també els dissabtes 15 i 22 de novembre de 9.30h a 11.30h.

Parc de salut de Ca n’Oriol

Al parc de salut de Ca n’Oriol, ubicat al parc de Ca n’Oriol, les sessions tindran lloc divendres 14 i 21 de novembre de 15h a 16.15h.

Els parcs de salut

Els parcs de salut són espais a l’aire lliure equipats amb diversos aparells per practicar exercici que permeten incidir en diverses parts dels cos i funcions. Rubí compta actualment amb cinc d’aquests parcs, repartits per diferents parcs i places: parc de Ca n’Oriol (camí de Ca n’Oriol), parc de Ca n’Alzamora (c/ Antoni Sedó), Can Fatjó (plaça Nova de Can Fatjó) i La Llana, on hi ha dos d’aquests espais. A més, hi ha un altre espai lúdic ubicat a la plaça Lluís Companys de Rubí, que la Diputació de Barcelona va instal·lar el 2006 amb l’objectiu d’estimular l’activitat física i sensorial de la gent gran.

Switch to mobile version