Autor Futbol
23 Novembre 2014 a 17:30

Rubí i Cerdanyola empaten en un derbi intens

Els rubinencs segueixen líders i els cerdanyolins tallen la mala ratxa

Rubí-Cerdanyola

Tot i ser expulsat per doble groga Héctor ha completat un gran partit de central // Foto: Jaime Blanco

UE Rubí 0-0 Cerdanyola del Vallès FC

UE Rubí: Ramos, Kiki, Torres, Héctor, Castell, Cervantes, Roger, Díaz (Carricondo, 63′), Garrós, Esteban (Pla, 70′) i Marc Garcia (Vila, 73′)

Cerdanyola: Avilés, Fuentes, Barriendos, Alba, Infante, Cuadras, Vives, Turu (Zaragoza, 57′), Josu, Solano (Arranz, 75′) i Romero (Roland, 63′)

Àrbitre: Héctor Robas Bondia (delegació del Baix Llobregat). Grogues per Kiki, Torres, Héctor i Pla (Rubí) i Infante, Alba i Solano (Cerdanyola). Expulsat Héctor del Rubí per doble groga.

Havia passat durant la setmana un pèl desapercebut l’altre derbi vallesà de la jornada, el Rubí-Cerdanyola. Can Rosés ha acollit un partit amb un cert regust de venjança pel que va passar a l’última jornada de la temporada passada, però que després sobre la gespa no s’ha notat. El matx ha acabat sense gols, però ha estat entretingut, tens i a vegades polèmic en relació a algunes decisions de l’àrbitre Robas Bondia, protestat per la graderia i per les dues banquetes al llarg dels 90 minuts.

Moltes novetats d’entrada als dos equips. Pel Rubí, Julià Garcia apostava per un 4-3-3 de sortida i amb Héctor i Castell als llocs del sancionat Fontanils i del lesionat David López. També l’andorrà Marc Garcia sortia de titular a la banda esquerra de l’atac i Carlos Esteban formava de davanter centre. Pel Cerdanyola, Toni Carrillo perdia dos homes clau com són Melo (sanció) i Silver (lesió). El defensa i l’atacant han estat substituïts per Infante i Romero. L’aposta de joc, però, ha estat la habitual per part d’ambdós equips, amb un Rubí combinatiu i un Cerdanyola més treballador i abonat al contracop.

Gairebé sense ocasions

Els locals dominaven la possessió de pilota i tot i la intensa pressió dels visitants aconseguien arribar a l’àrea rival, però no acababen les jugades. Carlos Esteban no ha encertat a connectar dues centrades amb el cap i en l’única del Rubí al primer temps Boris Garrós ha xutat fora amb la dreta una gran passada de Kiki. El Cerdanyola, al seu torn, ha creat molt perill per la banda dreta, amb un Josu molt actiu. Les ocasions, en canvi, les han posat Cuadras i Vives amb xuts llunyans molt tous. La primera part ha destacat per la intensitat en cada disputa de pilota que feia que Robas Bondia aturar el joc constantment, però sense mostrar cap targeta.

El segon temps ha mantingut la força en cada xoc i fins i tot s’han vist algunes entrades més dures, com una puntada de Cuadras a la cara de Díaz que ha fet que el jove jugador rubinenc abandoni el terreny de joc. En aquest instant l’àrbitre ha començat a treure grogues per frenar el joc dur, sobre tot dels nois de Carrillo. I en aquestes el guió dóna un gir quan Héctor veu la segona groga i el Rubí es queda amb un menys al minut 85. El partit es trenca totalment i tant rubinencs com cerdanyolins tenen ocasions molt clares per endur-se el partit. Però la punteria s’ha quedat als vestidors i cap dels dos conjunts ha estat capaç de marcar. Al final, empat sense gols i, val a dir-ho, molt bon rotllo en la retirada dels jugadors després de la gran disputa sobre la gespa.

El Rubí manté el liderat de Tercera, però ara ja té a Pobla de Mafumet i Masnou a dos punts. Tots els rivals de la part alta han guanyat i les diferències han tornat a reduïr-se. La setmana vinent els rubinencs aniran al municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. Allà s’enfrontaran al Santfeliuenc en un horari poc habitual: dissabte a les 18 h.

Switch to mobile version