Autor Societat
12 Novembre 2014 a 16:00

L’Ajuntament de Castellbisbal premia els alumnes amb millors notes de batxillerat

La millor nota va ser d’Aida Mirabel, amb un 9,43

Els alumnes de Castellbisbal premiats // Imatge de la web de l'Ajuntament de Castellbisbal

Els alumnes de Castellbisbal premiats // Imatge de la web de l’Ajuntament de Castellbisbal

Aida Mirabel Fernández, amb una nota mitjana de 9,43, ha estat la guanyadora de la Beca per al millor expedient acadèmic de batxillerat de Castellbisbal, un premi dotat amb 750 euros i que atorga la Regidoria de Joventut. Altres beneficiaris de la beca han estat Judit Sánchez, amb un 9,14; i Lluís Jiménez, amb un 9; que s’han endut respectivament 500 i 250 euros.

El regidor de Joventut, Gerard Bas, va explicar que «les beques per als millors expedients acadèmics de Castellbisbal són un reconeixement a l’esforç, la constància i la disciplina de tots aquests alumnes». En l’acte d’entrega dels guardons, que va tenir lloc el dia 6 de novembre a l’Espai Jove, també es va fer un reconeixement a dos alumnes més: Javier de Juan i Malina Emanuela Caraiman, amb un 8,67 i un 8,63 respectivament, i que van rebre un petit obsequi com a quart i cinquè.

Aquesta és la primera vegada que l’Àrea de Joventut atorga unes beques per premiar els alumnes amb els millors expedients de batxillerat, i per aquest motiu, durant l’acte d’entrega el regidor Gerard Bas va voler agrair públicament «l’ajuda que ens ha ofert l’Institut de Castellbisbal per difondre aquestes beques i, sobretot, per preparar-ne les bases i ajudar-nos a establir criteris d’equanimitat per a la seva concessió».

Switch to mobile version