Autor Economia
16 Novembre 2014 a 10:30

La Pimec del Vallès Occidental vol fomentar l’esport entre els empresaris

Creu que millora la competitivitat

Sr. Elias, president de PIMEC Vallès Occidental

Francesc Elias, president de PIMEC Vallès Occidental // Imatge cedida per PIMEC Vallès Occidental

La secció comarcal de la patronal catalana Pimec al Vallès Occidental ha creat aquesta setmana un grup de treball per fomentar la pràctica esportiva entre els empresaris. La organització creu que l’esport, a banda de millorar la salut, també contribueix a la competitivitat dels líders de les empreses i vol estimular-ne la difusió. Per aconseguir-ho, la patronal treballarà amb el club sabadellenc Malibú Esportiu, que s’encarregarà d’organitzar activitats específiques pels perfils professionals que composen el teixit empresarial de la comarca.

Juan Diego Valverde és el membre de la Comissió Executiva de Pimec al Vallès Occidental que s’encarregarà de coordinar el grup de treball. Valverde també és el director del Malibú Esportiu i ha elaborat un estudi que conclou que la pràctica d’esport beneficia les empreses. Segons el document, els empresaris que fan algun tipus d’activitat física de manera regular obtenen un millor resultat en els seus negocis i afronten la situació econòmica amb una visió més optimista. L’estudi també assegura que el rendiment laboral tant dels treballadors com dels responsables d’una empresa millora si fan esport.

El president de Pimec al Vallès Occidental, Francesc Elías, va visitar aquesta setmana les instal·lacions del Malibú Esportiu per conèixer la metodologia de treball que farà servir el club per traslladar totes aquestes virtuts de l’esport del paper a la pràctica. Elías va donar suport a la iniciativa perquè creu que assolirà el seu objectiu: millorar la competitivitat dels empresaris i els treballadors que són el rostre humà de les pimes del Vallès Occidental.

Switch to mobile version