Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Novembre 2014 a 08:00

El Marquet de les Roques

El Marquet de les Roques

El Marquet de les Roques // Foto: Sergi Colomer

Anomenat de vegades El Marquet de la Roca, El Marquet de les Roques és un casal d’estilhistoricista neoromànic. Està situat a la vall d’Horta i es troba envoltat pel Montcau, Els Emprius, Rocamur i les Fogueroses. Va ser dissenyat per l’arquitecte Batllevell a finals del segle XIX.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@rubiinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version