Autor Cinema, teatre i televisió
31 Octubre 2014 a 18:00

Serena

Serena

Serena

Aquesta setmana s’estrena als cinemes pel·lícules pertanyents a diversos gèneres: un drama, Serena, que explica la història d’amor entre un matrimoni; una d’animació, Los boxtrolls, sobre unes petites criatures que viuen sota Cheesebridge; una de terror, REC 4, la quarta entrega de la saga REC; una d’acció, Caminando entre las tumbas, sobre un home que busca venjança; i un thriller, Filth, sobre un home que no és el que realment aparenta.

 

SERENA

DRAMA. Dirigida per: Susanne Bier. Repartiment: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Toby Jones, Rhys Ifans, Sam Reid

Anys 20. George i Serena són un apassionat matrimoni de jovençans que es traslladen de Boston a les muntanyes del nord de Carolina per muntar un negoci de fusta. George ja està acostumat a viure en el camp, però per a Serena és una experiència completament nova. Malgrat això, aviat s’adapta a la nova situació. El que acabarà pertorbant la vida de la parella és la notícia que Serena mai podrà tenir fills.


LOS BOXTROLLS

ANIMACIÓ. Dirigida per: Graham Annable, Antohny Stacchi.

Cheesebridge és una elegant ciutat de l’era postvictoriana, obsessionada pels diners, la classe i el més deliciós dels formatges. Sota els seus encantadors carrers empedrats viuen els Boxtrolls, uns monstres que surten dels embornals a la nit per fer-se amb els béns més preuats dels habitants: els seus fills i els seus formatges.


REC 4. APOCALIPSIS

TERROR. Dirigida per: Jaume Balagueró. Repartiment: Manuela Velasco, Héctor Colomé, Mariano Venancio, Emili Buale.

Ángela Vidal, l’única supervivent d’una terrible infecció, és evacuada d’un edifici. No obstant això, a pesar que la situació sembla estar controlada, el caos torna a deslligar-se i la llavor del mal reneix adoptant noves i terribles formes.


CAMINANDO ENTRE LAS TUMBAS

ACCIÓ. Dirigida per: Scott Frank. Repartiment: Liam Neeson, Dan Stevens, Marina Squerciati, Stephanie Andujar, David Harbour

Matt Scudder, un ex policia de Nova York, treballa com a detectiu privat a pesar que no té llicència. Quan accedeix a contracor a ajudar a un traficant d’heroïna a caçar als homes que van segrestar i van assassinar brutalment a la seva esposa, descobreix que no és la primera vegada que aquests homes han comès aquest tipus de crims. Llavors decideix recórrer els carrers de Nova York per detenir als assassins abans que tornin a matar.


FILTH, EL SUCIO

THRILLER. Dirigida per: Jon S. Baird. Repartiment: James McAvoy, Imogen Poots, Jamie Bell, Emun Elliott

El detectiu Bruce Robertson  és el detectiu de policia més maleducat, pervertit, misantrop i addicte a les drogues i al sexe d’Edimburg. Malgrat això, Robertson vol un ascens. Clarament és la persona adequada per al treball; la resta dels seus col·legues són idiotes. Desafortunadament, hi ha hagut un assassinat i el cap de Bruce vol resultats. No hi ha problema. Ell està al comandament i quan resolgui el cas i aconsegueixi l’ascens la seva dona tornarà amb ell.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version