Autor Motor
30 Octubre 2014 a 17:00

Arriba la gran final de l’International GT Open al Circuit de Montmeló

Serà els dies 1 i 2 de novembre

INTERNATIONAL GT OPEN

Al Circuit de Barcelona es disputarà la gran final // Imatge cedida pel Circuit de Barcelona

El Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló acollirà aquest cap de setmana la gran final de l’International GT Open, que a la seva clausura donarà per acabada la temporada esportiva 2014. Després de set jornades celebrades, els aficionats podran veure, a més, de manera gratuïta les curses de l’Euroformula Open, SEAT León Eurocup i Radical European Masters, la majoria encara sense determinar els seus títols.

Una final molt igualada

La darrera prova dels corredors es disputarà amb la màxima rivalitat, ja que els escassos punts que els separen són decisius per determinar el guanyador. Qui encapçala el llistat és Nicky Pastorelli i Miguel Ramos, seguits a un punt per Roman Mavlanov i Daniel Zampieri. Pel que fa als italians Andrea Montermini i Niccolò Schiròes es situen a quatre punts dels líders fins al moment. La quarta posició l’ocupa el corredor belga, Maxime Soulet, mentre que el pilot barceloní Isaac Tutumlu el segueix en la cinquena posició.

Pel que fa a GTS, els conductors que encapçalen es posicions són Giorgio Roda seguit de José M. Pérez Aicar.

International GT Open

La final de l’International GT Open al Circuit a Montmeló // Imatge cedida pel Circuit de Barcelona

L’Euroformula Open d’Àlex Palou

El nou membre del Programa Joves Pilots del Circuit de Barcelona – Catalunya, juntament amb el RACC, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana d’AutomobilismeÀlex Palou, s’estrena aquesta temporada amb una notable trajectòria. El jove farà tot el que pugui per aconseguir el subcampionat. El seu rival directe és el pilot polonès Artur Janosz, que treu avantatge al català per 19 punts.

El primer guanyador del SEAT León Eurocup

El campionat SEAT León Eurocup estrena temporada amb una plantilla de 28 SEAT León Cup Racer. La figura capdavantera del campionat és liderada per Pol Rosell amb 52 punts, seguit de Ferec Ficza amb 51; Manuel Giao, amb 49; Stian Paulsen amb 46, i Julien Briché, amb 45 punts.

Cal destacar la incorporació a l’equip Monlau Competición els pilots Fran Rueda, el vuitè classificat amb 20 punts, i l’Àlex Carbonell que ocupa la posició 23. També hi participen el barceloní Jordi Oriola, amb la novena posició i l’andorrana Amàlia Vinyes amb la catorzena. La novetat ve de la mà de la subcampiona de motos, Laia Sanz, que correrà com a personatge convidat pel campionat.

Les quatre curses de Radical European Masters

El cap de setmana culminarà amb aquest campionat amb quatre mànigues, dues més de les habituals. Els líders indiscutibles de Masters són els pilots Tristan Viidas i Bradley Smith. Pel que fa a la classificació de Superssport, els corredors Álvaro Fontes i Toni Forné es disputen la classificació amb un empat.

A part d’accedir gratuïtament, els Abonats Socis i Oficials del Circuit podran accedir lliurement al pàdoc mostrant els seus carnets actualitzats per aquest 2014.

Switch to mobile version